Ik vind: gemeentehuis Rheden

In het artikel ‘Rhedens gemeentehuis wordt prachtig’, dat in de Regiobode van 27 juli stond, is voldoende aandacht geschonken aan de begrippen duurzaam, circulair, zonnepanelen, groen dak, zuinige installaties.
Omdat het gemeentehuis een voorbeeldfunctie heeft voor ‘van het gas af’ zou ik de volgende suggestie willen doen: laat de groene dakdelen weg en installeer daar warmtepanelen voor verliesvrije zonnewarmte-opslag in vaten met zouthydraten. Het gaat hier om bewezen techniek, waar ook TNO achter staat. Als de gemeente Rheden dit zou gaan doen en regelmatig zou publiceren over de voortgang van het project, kunnen inwoners, bedrijven en ook andere gemeenten profiteren van de opgedane praktische ervaring. Als ik het e-mailadres van geïnteresseerden ontvang, zal ik mijn gegevens graag doorsturen.

Jouke van Wijngaarden,
Ellecom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.