Hoge zitbanken Loenermark

0238095_Voetbal2.jpg
.

LOENEN – De voetbalvereniging Loenermark heeft sinds enige tijd een groep die zich Vrienden van Loenermark noemt. Met extra activiteiten ondersteunt de groep het ‘grote’ bestuur. Tijdens de laatste algemene ledenvergadering van Vrienden van Loenermark kwam naar voren dat de mogelijkheid voor mindervalide mensen om een wedstrijd bij het vierde veld te kijken niet optimaal is. Er is tijdens deze vergadering dan ook besloten dat de Vrienden van Loenermark zich gaat inzetten voor het plaatsen van hoge zitbanken. Intussen zijn deze banken tussen de beide dug-outs reeds gerealiseerd. Het bestuur van Vrienden van Loenermark is blij verrast over het eindresultaat, zeker gezien de korte periode waarin enkele vrijwilligers dit voor elkaar gebokst hebben. Zij danken deze mensen voor hun inzet.
Wie lid wil worden van Vrienden van Loenermark en ook wil bijdragen en mee beslissen aan projecten, kan zich aanmelden via het aanmeldformulier of bij één van de leden van het bestuur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.