Het MMT-orkest maakt van muziek A Music Experience

0238843_MMT_Productie.JPG
.

APELDOORN – Op zaterdag 8 oktober brengt het MMT-orkest, onder leiding van Henny Vels uit Oosterhuizen, een nieuwe productie in schouwburg Orpheus in Apeldoorn. De titel is A Star is Born en veel jong talent krijgt de kans om op het podium te schitteren.

MMT staat voor Multi Muzikaal Theater. Het orkest staat onder leiding van Henny Vels uit Oosterhuizen en bestaat uit leden afkomstig uit de wijde omgeving. Het orkest heeft maar liefst 43 partijen, verdeeld over diverse instrumenten, zoals accordeons, blazers, strijkers, synthesizers, gitaristen, drums, pauken en vocals. De diversiteit in muziekklanken van dit orkest was één van de redenen dat de muzikanten in 2019 zijn uitgenodigd voor een bezoek aan China. Het orkest speelde in vijf grote zalen in Shanghai en omstreken.
Het MMT-orkest komt ook bij A Star is Born met een afwisselend repertoire. De voorbereidingen hebben ruim anderhalf jaar gekost. Deels is dat omdat Henny Vels persoonlijk alle muziekstukken arrangeert. Hij is bovendien regisseur van de hele productie. Vels wordt bijgestaan door een productieteam, dat zaken als licht, geluid, opbouw, kleding en visualisatie op zich neemt.
Het optreden in Orpheus is al uitverkocht. Wie er graag bij wil zijn, kan voor een plekje op de reservelijst mailen naar tinekebandsma@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.