Herbruikbare bekers uitgedeeld bij DHO

0238580_2022-09_overhandiging_duurzame_ekers_edt.jpg
.

DIEREN – Het Dierens Harmonie Orkest is klaar voor de toekomst en start het nieuwe seizoen duurzaam. Tijdens de eerste repetitie werden de leden getrakteerd op een herbruikbare drinkbeker voor het kopje koffie in de pauze. Met de aanschaf van deze vrolijk gekleurde, lichtmetalen bekers draagt DHO haar steentje bij aan het verminderen van de afvalberg. Het scheelt meer dan duizend kartonnen bekertjes per jaar. De voorzitter van DHO overhandigde afgelopen donderdag de eerste exemplaren symbolisch aan het jongste en het oudste lid van DHO, Eva Sonderlo en Jan van Tent.

www.dhodieren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.