Heel gemeente Brummen bakt

0238017_Taart_roze_edt.jpg
.

EERBEEK – Wie bakt de lekkerste, mooiste, bijzonderste taart? Op vrijdag 7 oktober wordt de Dag van de Ouderen gevierd in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Dit wordt een gezellige dag vol vermaak, lunch, bijpraten, muziek én een heuse taartenbakwedstrijd.
De spelregels zijn als volgt: de taart wordt thuis gemaakt en op vrijdag 7 oktober om 9.00 uur naar Tjark Riks Centrum gebracht. Tussen 10.45 en 11.45 uur gaat de jury, bestaande uit burgemeester Alex van Hedel van gemeente Brummen, Roos Bakings, Vincent Buitenhuis van Veluwonen en Martine Jurriens van Stichting Welzijn Brummen, alle taarten proeven en kiest met behulp van de bezoekers een winnaar. Deze wint de bokaal Bakker van het Jaar 2022 en krijgt een cadeaubon.
Bakkers kunnen zich vóór dinsdag 27 september opgeven bij Ruth Frederiks; r.frederiks@welzijnbrummen.nl of tel. 0575-561988. Er kunnen maximaal 20 bakkers meedoen aan de wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.