Groot onderhoud aan de A50 richting Arnhem

0238587_bouwen__bouwhelm_edt.jpg
.

REGIO – De A50 tussen Apeldoorn en Arnhem in de richting Arnhem gaat drie weekenden dicht voor onderhoud. Rijkswaterstaat start binnenkort met de laatste fase van het groot onderhoud aan de A50 tussen knooppunt Beekbergen en knooppunt Waterberg in de richting van Arnhem. Vanaf het weekend van vrijdag 23 september is dit deel van de A50 drie achtereenvolgende weekenden afgesloten voor verkeer. Het verkeer moet rekening houden met forse hinder, omleidingen en extra reistijd van meer dan 30 minuten.

Rijkswaterstaat gaat het asfalt op de A50 tussen de knooppunten Beekbergen en Waterberg vervangen. Daarnaast voeren ze onderhoudswerkzaamheden uit aan bermen en vervangen of vernieuwen ze de vangrail. Deze werkzaamheden worden gecombineerd met onderhoud en herinrichting van de verbindingsboog en invoegstrook naar de A12 in knooppunt Waterberg.

Planning

De A50 is afgesloten tussen knooppunt Beekbergen en knooppunt Waterberg in de richting van Arnhem in de weekenden van 23 tot en met 26 september, 30 september tot en met 3 oktober en 7 tot en met 10 oktober. Steeds van vrijdagavond 20.00 tot maandagochtend 05.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid vanaf knooppunt Beekbergen via de A1, de A30 en de A12. De extra reistijd bedraagt meer dan 30 minuten. De omleidingsroute staat met borden langs en boven de weg aangegeven.
Het advies aan weggebruikers is om tijdens de werkzaamheden de A50 tussen knooppunten Beekbergen en Waterberg zo veel mogelijk te vermijden en de aanwijzingen en omleidingsroutes te volgen.

rws.nl/GOA50beekbergen-waterberg
Rijkswaterstaat 0800-8002

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.