Gi-ga Groenmars

0239138_Bibliotheek.jpg
.

VELP – Op woensdag 5 oktober om 9.30 uur openen burgemeester Carol van Eert, kinderboekenschrijver Thijs Goverde en Walter Jansen de Kinderboekenweek 2022. Het thema is dit jaar is ‘Gi-ga Groen’.
Na de opening bij de Muziektent aan de Overbeeklaan in Velp komt een Gi-ga Groenmars in beweging. Onder de leus ‘Gi-ga Groen, wij houden van groen!!!’ lopen kinderen van groep 6, 7 en 8 van Daltonschool Prins Bernhard als een groene rups de straten door en eindigen in Boekhandel Jansen & De Feijter aan de Emmastraat voor een vervolgprogramma.
In de boekhandel zal schrijver Thijs Goverde van 13.00 tot 14.00 uur aanwezig zijn om zijn kinderboek ‘Supergroen’ te signeren. Kinderen met een groen idee voor zichzelf, Velp, Nederland of de hele wereld, kunnen deze voor dinsdag 4 oktober insturen naar info@eenpassievoorboeken.nl of bij Boekhandel Jansen & De Feijter. Het groenste idee wint een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Supergroen’. De prijsuitreiking vindt plaats op woensdag 5 oktober, om 14.00 uur in de boekhandel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.