Geslaagde clubkampioenschappen Tennis+Padel Doesburg

0239165_tennis_doesburg_edt.jpeg
.

DOESBURG – De clubkampioenschappen van Tennis+Padel Doesburg zitten er weer op. Mede door het mooie weer was het 10 dagen gezellig druk op het park en werd er fanatiek en sportief gespeeld.

In het tennis kon er naast gemengd dubbel, heren dubbel en damesdubbel voor het eerst sinds lange tijd ook weer genoten worden van het heren enkelspel, waar Marcel ten Have clubkampioen werd. Bij het padel waren dit jaar meer spelers dan voorgaande jaren, waardoor er veel partijen gespeeld konden worden.

De evenementencommissie zorgde dit jaar, samen met de organisatoren van de clubkampioenschappen, voor een feestelijke sfeer met verlichting, slingers, veel extra planten en sangria. Het heeft er zeker aan bijgedragen dat de sfeer erg goed was en spelers en toeschouwers vaak lang bleven hangen. Ook buurtgenoten en andere nieuwsgierigen kwamen kijken. Traditiegetrouw werd er afgesloten met een barbecue en goede muziek, waar tot laat op de avond op gedanst werd.
De vereniging verwelkomt graag nieuwe leden en nodigt ze uit om een keer een balletje mee te slaan op de tosochtend of -avond op maandag of om op een andere manier kennis te komen maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.