Felle brand aan de Zonnedauw

0238338_DvB202209132407.jpg
. - Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

EERBEEK – In de nacht van maandag 12 op dinsdag 13 september heeft er een felle brand gewoed in de woonkamer van een woning aan de Zonnedauw in Eerbeek. De brand werd even voor 1.00 uur gemeld, waarna de brandweer uitrukte met twee blusvoertuigen, een waterwagen en een hoogwerker.
Er woedde een felle brand, waarbij flink wat rook vrij kwam. De brandweer had het vuur snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de woning zoveel schade opliep dat deze tijdelijk onbewoonbaar is.
Bij de brand werd ook een ambulance opgeroepen. Tenminste één bewoner is door de ambulancedienst gecontroleerd wegens rookinhalatie. De veiligheidsregio meldde dat bij de brand de bewoner(s) ongedeerd zijn gebleven.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.