Expositie bij ‘t Heekenbroek

0238622_Henk_Stemerdink_Heekenbroek_edt.jpg
.

DREMPT – Tot en met 31 oktober exposeert Henk Stemerdink uit Drempt zijn nieuwste schilderijen in de Dobbe bij Wijnboerderij ‘t Heekenbroek. Stemerdink heeft veel bekende plekken weergegeven, zoals de Posbank en de IJssel-delta.
De Dobbe is te vinden bij Wijnboerderij ’t Heekenbroek aan de Tellingstraat 7 in Drempt. Vijf van de hier gemaakte wijnen zijn onlangs in de prijzen gevallen bij de Wijnkeuring der Lage Landen. Tijdens openingstijden van het terras zijn de wijnen hier te proeven.
De expositie en het terras zijn in september open op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur. In oktober is het terras gesloten en is de expositie te bezoeken op afspraak via tel. 0314-381988.

www.heekenbroek.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.