Eerbeek stukje opgeruimder

0239065_Eerbeek_schoon.jpeg
.

EERBEEK – Dankzij twaalf vrijwilligers is Eerbeek weer een stukje schoner. Zij gingen op zaterdag 17 september op pad tijdens World Cleanup Day. De dag werd begonnen met een kopje koffie, aangeboden door de Pelikaan.
De terreinen bij de drie supermarkten zijn aangepakt, evenals een groot aantal straten rondom de Stuijvenburchstraat. Maar ook ver buiten het centrum en langs de spoorlijn werd opgeruimd. Een aanzienlijk aantal vuilniszakken met een grote verscheidenheid aan troep is afgevoerd.
Op zaterdag 26 november gaan de vrijwilligers weer op pad. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een keer mee te helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.