Echtpaar De Winkel-Teunissen viert briljanten huwelijk

0237013_65_jaar.JPG
.

ELLECOM – Op zondag 28 augustus was het echtpaar De Winkel-Teunissen 65 jaar getrouwd. Burgemeester Carol van Eert bracht het echtpaar een bezoek.
De heer Nicolaas de Winkel is geboren op 27 februari 1932 in Ellecom en mevrouw Johanna de Winkel-Teunissen op 4 juli 1931 ook in Ellecom.
Het echtpaar heeft elkaar tijdens een boottochtje op de IJssel bij een personeelsuitje van Thomassen ontmoet. Beide wonen al hun hele leven in Ellecom. Mevrouw Johanna de Winkel-Teunissen woont zelfs al 85 jaar in hetzelfde huis. Na het trouwen is zij vanwege de woningnood ingetrokken bij haar ouders.
Uit het huwelijk zijn twee kinderen geboren. Inmiddels heeft het echtpaar 4 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. Na hun pensionering vullen ze hun dagen graag met tuinieren, puzzelen en lezen. Ze zijn nog steeds erg gelukkig met elkaar en genieten nog elke dag van de dingen die ze samen met hun kinderen en (achter)kleinkinderen kunnen doen.

Foto: Theo Jansen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.