Dierense Fietstocht weer een succes

0238239_Dierense_fietstoch.JPG
Fietsers genieten van een broodje worst

DIEREN – Zondag 11 september werd de vierde editie van de Dierense fietstocht gehouden. De fietsers troffen het met heerlijk nazomerweer.
Deze fietstocht wordt jaarlijks georganiseerd door de ondernemers van Winkelcentrum Dieren, als bedankje voor de kopers en bezoekers voor een jaar lang trouw winkelen. De start van de 25 kilometerslange fietstocht was bij Theothorne.
Onderweg werden deelnemers op een aantal plaatsen verwend met wat lekkers. Zo ook bij Ubbink in Doesburg. Hier werden zij getrakteerd op een broodje knakworst. Ook vond er onder de deelnemers een verloting plaats, de winnaar kreeg 500 euro shoptegoed bij Erik Pieterse zonwering.

Foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.