Deur zoekt kunstschilder

0239135_kwast.jpg
.

BRUMMEN – De winkeldeur van biologische boerderij De Meander in Brummen is vernieuwd. De nieuwe buitenkant van de deur vraagt om een passende, wervende beschildering. Daarom schrijft De Meander, in samenwerking met Stichting Het Anker uit Brummen een prijsvraag uit. Kunstschilders kunnen voor donderdag 20 oktober voorbeelden, schetsen en geschreven ideeën voor de winkeldeur insturen naar info@hetankerbrummen.nl of opsturen naar Stichting Het Anker, Zegerijstraat 35, 6971 ZN Brummen.
De te maken afbeelding moet weerbestendig zijn en passen in de sfeer van een energieke biologische tuinderij met veel toekomst. De deur meet 86,5 bij 187 cm en is desgewenst vooraf te bezichtigen tijdens openingstijden van de winkel op dinsdag van 13.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 13.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. De winkel bevindt zich rechts van de oprit van de boerderij van De Meander in Brummen.
De deskundige jury bestaat uit Julia Land, van het tuindersteam van De Meander, Jelle van de Ridder, kunstschilder in Zutphen en Annika van Klinken, wethouder Cultuur van de gemeente Brummen. Zij bepalen wie de schildering mag uitvoeren. De winnaar krijgt van De Meander ook groentepakketten ter waarde van 165,35 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.