Cursus Fotoboek maken online

0237225_foto_voor_mini_cursus_fotoboek.jpg
.

EERBEEK – Met een mobieltje in de broekzak, is het makkelijker dan ooit om veel foto’s te maken. Een dagje uit, een weekje vakantie, een gezellige verjaardag of gewoon, zomaar een mooi plaatje. Maar hoe leuk is het om een mooi fotoboek te maken van al die foto’s? Bij de bibliotheek in Eerbeek is een praktische minicursus te volgen.De minicursus bestaat uit vier gratis lessen van elk twee uur. De cursus begint op dinsdag 13 september van 9.30 tot 11.30 uur. Tijdens de cursus wordt uitgelegd waar de software gevonden kan worden en hoe deze wordt gedownload of geïnstalleerd op een eigen laptop of computer. Daarna maken de cursisten in de gevonden software hun fotoboek, met eigen foto’s of foto’s van de cursus. Natuurlijk worden er tips gegeven over de mooiste opmaak en het bijvoegen van teksten.Het is handig om tijdens de minicursus zelf een laptop mee te nemen waar Windows 10 of hoger op staat en eventueel een USB stick met eigen foto’s. Aanmelden kan via de agenda op bibliotheekbrummenvoorst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.