Cursus Bijbels Hebreeuws

BEEKBERGEN – Ds. Jan Lammers uit Beekbergen start voor de achtste keer een cursus Bijbels Hebreeuws. De cursus bestaat uit veertien lessen van anderhalf uur, die eens in de twee weken worden gehouden in het Hoogepad in Beekbergen, op woensdagavonden van 19.30 tot 21.00 uur. De eerste les is op 28 september. Deelname kost 58 euro.
Wie al enige kennis van het Hebreeuws heeft, kan zich mogelijk bij een andere groep aansluiten. Deelnemers aan de vorige cursussen gaan eens per twee weken verder met bestuderen van de onregelmatige werkwoorden en met het lezen van bijbelteksten. Deze groep komt ook één keer per twee weken samen op woensdag van 19.00 tot 20.30 uur. Daarnaast is er nog een groep die één keer per maand samenkomt om Hebreeuwse teksten te lezen, deze groep is nog wat verder gevorderd. Deze deelnemers komen op de laatste vrijdag van de maand van 10.00 tot 11.30 uur bijeen in Ughelen.
Opgave kan bij ds. Jan Lammers, liefst via jam@jrlammers.nl of anders via tel. 055- 8441679, 06 4032 7109. Belangstellenden kunnen de precieze data opvragen,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.