Concert Dorpskerk Rheden

0238700_Orkest.jpg
.

RHEDEN – Op zondag 25 september geven Thea Riesebos en Maud Sauer een concert in de Dorpskerk in Rheden. Vorig jaar heeft dit duo ook een concert gegeven in dezelfde kerk. Thea Riesebos studeerde aan het conservatorium orgel, clavecimbel en kerkmuziek. Zij werkt als dirigent en als organist bij verschillende koren. Ook is ze regelmatig te zien het horen op radio en tv. Maud Sauer studeerde hobo aan het conservatorium. Ze improviseert graag en heeft voor verschillende ensembles stukken geschreven die op cd en dvd verschenen zijn.
Het concert begint om 15.30 uur. De kerk is open vanaf 15.00 uur. Entree is gratis, wel is er een vrijwillige collecte na afloop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.