Clupkampioenschappen TV Dieren

0238740_CK_Dieren_edt.jpg
.

DIEREN – Van maandag 5 tot en met zondag 11 september vonden op de tennisbanen van TV Dieren de Clubkampioenschappen voor senioren plaats. Iedere avond is er fel gestreden in vijf verschillende categorieën. Na afloop werd de wedstrijd nog even nabesproken onder het genot van een drankje en een hapje.
Op zondag zijn de finales gespeeld en was het goed toeven op ons zonovergoten terras. Er was muziek, een lopend buffet en veel tennis. De Franse chansons werden verzorgd door Pierre op de accordeon en zangeres Gerdy. De van de clubkampioenschappen zijn: Roeland Bok, Jan Jonink, Ivy Goedegebure, Harmen de Boer en Lenny de Gans, Roeland Bok en Nico Blom, Louise Bouwman en Evelien van der Kwaak, Alexandra Bouman en Jacqueline van Dillen, Marie-José Kostense en Han Derksen en Marloes Kempers en Henk de Groot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.