Carillon wordt jukebox

DOESBURG – Op Open Monumentendag, komende zaterdag 10 september, laat het Doesburgse Carillon op een bijzondere wijze van zich horen. Het speelt namelijk verzoeknummers van bezoekers van het oude centrum van de stad. Verzoeknummers kunnen opgegeven worden
bij het informatiepunt van het Carillon in de Roggestraat bij het Stadhuis. En even speelt beiaardier Frans Haagen het lied naar keuze
op het carillon in de toren van de Martinikerk. Modern of klassiek, van Beatles tot Bach. Van 14.00 tot 14.45 uur en van 15.30 tot 16.15 uur is de “carillon-jukebox” actief. Een bijdrage in de collectebus is welkom.

www.carillon-doesburg.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.