Cadeau voor mantelzorgers

0239185_Mantelzorg.jpg
.

REGIO – Mantelzorg kan allerlei vormen van zorg en hulp omvatten, zoals huishoudelijke hulp, praktische steun, verzorging, verpleging, begeleiding, emotionele steun en toezicht. Mantelzorgers ‘staan altijd aan’ en omdat ze zorgden voor iemand met wie ze een sociale en vaak ook emotionele band hebben, is het vaak moeilijk om hun eigen grenzen te bewaken. Voor deze mensen, woonachtig in de gemeente Rheden of Rozendaal, die zorg bieden vanuit liefde, persoonlijke betrokkenheid of een relatie, is het mogelijk een cadeaukaart aan te vragen; de Lokaal Rheden Cadeaukaart.
Stichting voor Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp organiseert deze actie, waarbij van zaterdag 17 tot en met woensdag 21 oktober deze cadeaukaart wordt bezorgd. De cadeaukaart kan worden besteed bij diverse winkels en andere ondernemers in de gemeente Rheden. Een overzicht hiervan wordt meegeleverd. Ook de ‘Wegwijzer voor mantelzorgers’ wordt in de envelop bijgevoegd.
Mantelzorgers kunnen zichzelf aanmelden of door iemand anders worden opgeven voor de cadeaukaart door contactgegevens te mailen naar mantelzorg@mvtrheden.nl of op werkdagen tussen 9.30 en 11.30 uur te bellen met 026 – 3707070. Aanmelden kan tot en met zondag 2 oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.