Bridgecursus weer van start

0236216_Klaverjassen_-_Sabine_van_Erp_via_Pixabay.jpg
.

DOESBURG – Op maandag 3 oktober start BC Doesburg wederom met zijn goed bezochte bridgecursus. Het eerste deel bestaat uit 12 wekelijkse bijeenkomsten van 13.30 tot 16.00 uur op het Sportpark Doesburg, Oranjesingel 22, en wordt gegeven door Henk Uyterwaal, een doorgewinterde en enthousiaste docent van de Bridgebond. Daarnaast begeleiden ervaren spelers van de club de cursisten bij het oefenen van het bieden en afspelen.
De cursus is gebaseerd op de boekjes Bridge in een Flits I en II van Berry Westra. Na het eerste blok volgen nog 2 blokken van telkens een half jaar. Het lesgeld voor het eerste blok is 50 euro, het lesboekje kost ongeveer 15 euro. Het is een echte beginnerscursus en is daardoor ook geschikt voor mensen zonder kaartervaring. Opgeven kan via dddoesburg@gmail.com.

https://7058.bridge.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.