Boek 400 jaar Middelste Molen

0238091_resize0229233MiddelsteMolen2020.jpeg
.

LOENEN – Het boek 400 jaar Middelste Molen is inmiddels beschikbaar voor iedereen die interesse heeft in de lange geschiedenis van deze oude papierfabriek. Dit boek, waarvan het eerste exemplaar is aangeboden aan de burgemeester van Apeldoorn, is voor 25 euro te koop bij De Middelste Molen en nu ook bij boekhandel Hendriks in Eerbeek.
De ambachtelijke papierfabriek en museum De Middelste Molen aan het Apeldoorns Kanaal in Loenen bestaat 400 jaar. Naar aanleiding van dit jubileum hebben twee vrijwilligers van de Stichting De Middelste Molen een fors boek geschreven over de geschiedenis van papier maken in deze regio en meer in het bijzonder over De Middelste Molen.
De Middelste Molen ligt aan Kanaal Zuid 497 te Loenen en is te bezoeken van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Na de herfstvakantie is het museum op dinsdag gesloten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.