Bewoners welkom op startavond Klompenpad Cortenoever/Voorstonden

0238555_Klompen.jpg
.

BRUMMEN – Stichting Landschapsbeheer Gelderland en de gemeente Brummen willen samen met bewoners en partijen in het gebied een wandelroute realiseren, die het landschap en de cultuurhistorie van het gebied beleefbaar maken. Bewoners van gemeente Brummen kunnen meedenken over het nieuwe Klompenpad tussen Cortenoever en Voorstonden.

Dinsdag 27 september wordt een startavond gehouden, waarop het project wordt toegelicht. Alle aanwezigen krijgen hier de gelegenheid hun eerste ideeën en kennis over oude wandelpaden, cultuurhistorisch interessante objecten en ideeën voor de route aan te dragen. Alle input van de avond zal verzameld worden op een centrale kaart.
Het Klompenpad krijgt een naam die verwijst naar een element in het landschap waar doorheen wordt gewandeld, zoals een historische boerderij, veldnaam of buurtschap. Een werkgroep bestaande uit bewoners, ondernemers en betrokken partijen, gaat vervolgens aan de slag met de realisatie van het Klompenpad. Belangstellenden kunnen zich deze avond voor die werkgroep aanmelden.

De startavond is op dinsdag 27 september om 19.30 uur in De Reuvershoeve in Brummen. Inloop met koffie en thee is vanaf 19.15 uur.
Het Klompenpad bij Cortenoever/Voorstonden wordt een nieuw Klompenpad in de gemeente Brummen naast het bestaande Leuvenschepad, het Eertbeeckse Beekpad en het nog in ontwikkeling zijnde Klompenpad Oortveldpad in Empe/Tonde. Het Klompenpad wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Brummen en de provincie Gelderland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.