Bewegingsclub weer van start in de Wheme

0238077_Hall_de_Wheme.JPG
.

HALL – De Bewegingsclub voor Ouderen, die inmiddels al 37 jaar bestaat in Hall, is klaar voor de start van een nieuw seizoen. Onder leiding van een ervaren trainster wordt er elke dinsdagmiddag vanaf 13.30 uur getraind in de Wheme. Ieder sport opf zijn of haar eigen manier en naar eigen vermogen. Na afloop is er een nazit, waarbij met een kopje thee de laatste nieuwtjes worden uitgewisseld.
De club kan wel nieuwe aanwas gebruiken. “Met name dames van 50-plus uit de hele gemeente Brummen zijn welkom om eens een uurtje mee te doen om te ervaren hoe het is”, zegt voorzitter Dinie de Vries. “Deze club is uitermate geschikt om op wat oudere leeftijd bij aan te sluiten.”
Belangstellenden zijn welkom op dinsdagmiddag in de Wheme, maar kunnen voor informatie ook contact opnemen met Dinie de Vries, tel. 0313-652586 of brunodevries@hetnet.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.