Besluitvormende raadsvergadering

0237977_Brummen_logo.jpg
.

GEM. BRUMMEN – Op donderdag 15 september om 20.00 uur houdt gemeente Brummen een tweede besluitvormende raadsvergadering in de maand september. Op de agenda staat een voorstel om raadslid Margo van Enck-Hulleman te benoemen in de werkgeverscommissie. Ook is er tijdens de vergadering ruimte voor een vragenronde. Raadsleden kunnen dan een korte inhoudelijke vraag stellen aan de aanwezige wethouders. Deze raadsvergadering is openbaar en kan ook thuis gevolgd worden via het televisiekanaal van de lokale omroep VoorstVeluwezoom. Meer informatie over de vergadering is te vinden op brummen.nl/gemeenteraad of af te halen bij het Brummense gemeentehuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.