Autotoertocht Lions Doesburg

0237859_Autotoertocht_Lions_Doesburg.jpg
.

DOESBURG – Lionsclub Doesburg houdt zondag 2 oktober de eerste Lions Autotoertocht. De route voert langs de ijzergieterijen aan de Oude IJssel en in de Achterhoek, over pittoreske weggetjes en mooie vergezichten. Meedoen kan met een youngtimer, oldtimer, sportwagen of cabrio.
De start is om 10.00 uur bij Gieterij Doesburg. Onderweg staat er een lunch klaar bij voormalige ijzergieterij DRU in Ulft. De finish is bij uitspanning Het Wapen van Heeckeren in Hummelo, waar de barbecue wordt aangestoken.
Meer informatie is te vinden op doesburg.lions.nl. Aanmelden of vragen stellen kan via doesburg@lions.nl. Het aantal deelnemers is beperkt. De hele netto opbrengst van deze dag gaat naar Voedselbank Doesburg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.