Anjerconcert in de Beumerskamp

0238680_Poster_Anjerconcert.jpg
. - Gerard Woittiez

DOESBURG – Als op zaterdag 24 september het Korps Bereden Wapens uit Vught in Sporthal Beumerskamp in Doesburg de eerste maten speelt van het Anjerconcert, is er al een enorme berg werk verzet. Niet alleen door de de Stichting Veteranen Doesburg, dat samen met Defensie het concert organiseert, maar ook door een grote groep vrijwilligers.

Een spectaculair muzikaal evenement van deze omvang vraagt veel voorbereiding. Het verkeer moet in goede banen worden geleid en moet ergens kunnen parkeren. Voor bezoekers die op de fiets komen, moet een fietsenstalling worden geregeld. De zaal moet worden ingericht, er moet aan de deur worden gecontroleerd op tickets en er moet worden voldaan aan allerlei veiligheidsvoorschriften. Sporthal Beumerskamp zelf moet zijn voorbereid op een lange avond met veel gasten. Pas als dat allemaal voor elkaar is kan de avond van start gaan.
In het concert, uit de reeks You Never Walk Alone, wordt stilgestaan bij een van de kernwaarden van militairen: kameraadschap. In een gevarieerde voorstelling worden de ervaringen van veteranen muzikaal met elkaar verbonden door presentator Frans Pollux en de theatrale verhalen van zangeres Catalijne.
Er zijn nog toegangskaarten te koop bij Boek & Buro en Alberdeco in het stadscentrum van Doesburg en bij IAM Sports aan de Looiersweg 4, ook in Doesburg. Ook vooraf aan de voorstelling zijn kaarten te koop, mits nog beschikbaar en tegen contante betaling (geen pin). Kaarten kosten 7,50 euro. De voorstelling begint om 20.00 uur.

Meer foto's

Het Korps Bereden Wapens verzorgt een Anjerconcert in Doesburg - Gerard Woittiez

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.