Alternatieven voor bekende apps in Digicafé

REGIO – Bij de bibliotheek kan iedereen terecht met vragen en uitdagingen die ze in de digitale wereld tegenkomen. In oktober is er extra aandacht voor alternatieven op populaire zoekmachines en apps. Voor het zoeken naar informatie gebruiken de meeste mensen de Google. Ook wordt WhatsApp veel gebruikt, de populairste app in Nederland. Fijne toepassingen, maar gaan deze toepassingen wel goed om met persoonlijke gegevens? En waarom krijgen gebruikers steeds meer (ongevraagde) advertenties te zien? In het Digicafé van oktober wordt daar antwoord op gegeven en maak kennis gemaakt met alternatieven. Deelnemen aan het Digicafé is gratis, ook voor mensen die geen lid zijn van de Bibliotheek. Vooraf aanmelden is niet nodig. Het Digicafé is op maandag 3 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Dieren/De Bundel, op maandag 10 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Velp en op maandag 24 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden.

bibliotheekveluwezoom.nl/digicafe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.