Zwemles bij PFC Rheden

0235228_Zwemles_bij_PFC_Rheden_SuperSpetters.jpeg
.

Zwemles bij PFC Rheden

VELP – Zwemvereniging PFC Rheden start elke 8 weken een nieuwe groep zwemles voor kinderen. Na de zomervakantie gaat een nieuwe groep van start. PFC Rheden geeft les volgens de methode KNZB-SuperSpetters. Hierbij halen de meeste kinderen binnen 80 lessen hun SuperSpetter diploma, dat gelijk staat aan het C-diploma. Dat betekent dat de kinderen echt zwemvaardig zijn en overal veilig kunnen zwemmen. Tijdens de zwemles staan plezier en veiligheid voorop, waardoor de kinderen ervaren hoe leuk zwemmen is. De lessen worden gegeven in kleine groepjes met kinderen vanaf 4,5 jaar. Er is eens per week een les van 45 minuten in het Biljoenbad in Velp. Aanmelden kan via superspetters@pfchrheden.nl.

www.pfcrheden.nl/superspetters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.