Workshop WhatsApp

0235008_mobiel_met_whatsapp.jpg
.

Workshop WhatsApp

EERBEEK – Steeds meer mensen maken gebruik van Whatsapp om berichten, foto’s of spraakopnames te versturen. Wie meer wil weten over deze app, kan in de bibliotheken in Eerbeek en Brummen een workshop volgen. In anderhalf uur leren de deelnemers met hun eigen mobiele apparaat bijvoorbeeld contactpersonen toevoegen, foto’s en geluidsopnamen versturen, bellen en videobellen.
De workshop is op maandag 15 augustus in de bibliotheek in Eerbeek en op maandag 22 augustus in de bibliotheek in Brummen, beide dagen van 14.00 tot 15.30 uur. Deelname is gratis en aanmelden kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.