Weggeefwinkel zoekt hulp

Weggeefwinkel zoekt hulp

DIEREN – Het team van Weggeefwinkel 4Noppes in Dieren is op zoek naar versterking. Er zijn handen nodig in de winkel, maar ook in het bestuur. “Heb je zin om je organisatie- en/of schrijfkracht ter beschikking te stellen aan de koploper op het gebied van een circulaire en inclusieve samenleving? Heb je hart voor hergebruik en kan je verantwoordelijkheid nemen in de organisatie? Kun je zelfstandig werken, heb je een brede productkennis en kun je goed omgaan met een allerlei mensen? Dan is 4Noppes wellicht ook een fijne plek voor jou met een grote diversiteit aan taken/klussen”, luidt de oproep. Meer informatie is verkrijgbaar via de chatfunctie van facebook.com/4noppesdieren, via tel. 06-44881557 of info@4noppes.nl.

www.4noppes.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.