Weer gezellige drukte op Loense Moandag

0235383_Loense_Moandag.jpg
. - Martien Kobussen

LOENEN – Maandag 1 augustus was het al ver voor 7.00 uur in de vroege ochtend een drukte van belang bij het dorpscentrum De Brink in Loenen. Van heinde en verre kwamen de fokkers en handelaren van pony’s naar de Kostersweide waar voor de dertigste maal de ponymarkt werd gehouden. Het bestuur van de Stichting Loense Moandag vond het prachtig dat na de gedwongen stop nu toch weer een goede aanvoer was van de kleine paardjes. Soms ging het loven en bieden nog op de aloude wijze van handjeklap dat voor sommige omstanders een vreemd manier van handelen was.
In de straten in het centrum van Loenen was het de gehele dag een drukte van belang langs de ruim 120 kramen met allerlei nuttige en smakelijke producten. Voor de kinderen was er een draaimolen en vliegtuigjes en nog meer. De kofferbakmarkt was zeer in trek. Veel deelnemers en publiek en de terrassen werden opgevrolijkt met gezellige muziek.

Foto: Martien Kobussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.