Wandeling Reeënberg

0235211_wandelschoen.jpg
.

Wandeling Reeënberg

LOENEN – Wie natuurgebied de Reeënberg wil verkennen, kan zondag 7 augustus met de boswachter van Natuurmonumenten op stap. Op deze morgen wordt er een wandeling gemaakt, waarbij van alles wordt verteld over het gebied en de bewoners. De route gaat over de stuwwallen van de Reeënberg en door de natuur van Klein Zwitserland. Dit is een heuvelachtig landschap met bos en heide, waar edelherten, wilde zwijnen en verschillende roofvogels zich thuisvoelen. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en gaat om 6.00 uur van start vanaf de parkeerplaats bij de Loenense Waterval. Aanmelden kan via www.nm.nl/wandelen-loenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.