Wandeling OKRR door Velp

0235029_Wandeling_OKRR.jpg
.

Wandeling OKRR door Velp

VELP – De Wandeling van de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal op zondag 7 augustus voert door Velp. Het vertrek is om 13.00 uur bij het beeldje van de Dansmarieke op het Vlashofplein. De wandeling wordt begeleid door Cees Ursem en Nelleke den Boer-Pinxter en gaat voor een groot deel door wijk en park Daalhuizen. Ook de Poortstraat wordt in de route opgenomen. De wandeling eindigt na een bezoek aan de RK Begraafplaats aan de Bergweg bij de Dingenfabriek. Hier is gelegenheid om nog vragen te stellen en op eigen kosten van een kopje koffie te genieten. De wandeling is voor de leden van de Kring gratis, andere belangstellenden betalen 3 euro. De wandeling duurt ruim anderhalf uur, het is raadzaam makkelijke schoenen aan te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.