Wandeling naar kasteel

0236201_wandelschoen.jpg
.

Wandeling naar kasteel

EERBEEK – Op donderdagmiddag 1 september wordt er een verrassende wandeling gehouden door de Activiteitencommissie van de Kruiskerk door het buitengebied tussen Eerbeek en Loenen naar het eeuwenoude Kasteel ter Horst in Loenen. Daar wordt een rondleiding gegeven en wordt onder meer de schuilkerk bezocht. Er wordt om 12.15 uur verzameld bij de Bongerd. Deelnemers dienen 8,50 euro contant mee te nemen voor de entree van het kasteel en twee consumpties. De verwachting is dat de wandelaars om 17.15 uur weer terug zijn in Eerbeek bij de Kruiskerk.
Opgeven kan tot 30 augustus via activiteiten@kruiskerkeerbeek.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.