Uitslaande brand verwoest woningen in Velp

0235677_Uitslaande_brand_Velp.JPG
. - Persbureau Heitink

VELP – In de vroege morgen van maandag 8 augustus heeft een uitslaande brand meerdere woningen aan de Willemstraat in Velp verwoest. De melding kwam rond 6.00 uur binnen en toen de brandweer arriveerde stonden al meerdere huizen in lichterlaaie. De brandweer kreeg het vuur in de loop van de ochtend onder controle en was lang bezig met nablussen.
Volgens de brandweer gaat het om een groot hoekhuis met meerdere ingangen waar migranten wonen. De brandweer kwam met meerdere voertuigen om het vuur te bestrijden. Ook een ambulance en een traumahelikopter waren ter plaatse gekomen. Vier personen raakten gewond, twee van hen doordat zij uit het raam zijn gesprongen. Zij zijn met verschillende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.