Theaterkoor Music for All zoekt leden

0231029_muziek__microfoon__zingen.jpg
.

DIEREN – Theaterkoor Music for All uit Dieren heeft ruimte voor nieuwe leden. Music for All is al ruim 20 jaar een vereniging die mooie en verrassende producties op de planken zet. In de voorstellingen wordt veel gezongen en ook geacteerd. Tijdens de repetities op maandag wordt er serieus geoefend op het veelzijdige repertoire. In de pauze is het erg gezellig aan de bar van Theothorne.
Natuurlijk is het fijn om regelmatig nieuwe leden welkom te heten. Mensen die plezier hebben in zingen en het leuk vinden om in voorstellingen ook wat te acteren, zijn welkom om eens te komen kijken bij een repetitie. Koorervaring is geen must. Aanmelden kan bij Karin Ouwerkerk via theaterkoor.musicforall@gmail.com of WhatsApp, tel. 06-53695621.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.