Steentjes kraken in Geologisch Museum

Steentjes kraken in Geologisch Museum

VELP – Kinderen van 6 tot en met 12 jaar kunnen op vrijdag 12 augustus schatzoeken in het Gelders Geologisch Museum in Velp. Ze mogen zelf steentjes kraken met speciale apparaten en zo in het binnenste van de stenen de mooiste stukjes mineraal bij elkaar zoeken. De vondsten kunnen onder de microscoop worden bekeken en de vrijwilligers van het museum kunnen uitleggen wat de kinderen precies hebben ontdekt. De vondsten mogen mee naar huis worden genomen.
Het steentjes kraken duurt van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan via tel. 026-3642996, tijdens openingstijden: van dinsdag tot en met zondag tussen 12.00 en 17.00 uur. Er kunnen maximaal 14 personen meedoen.

www.geologischmuseum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.