Repair Café in Dieren

0235532_repaircafe.jpg
.

Repair Café in Dieren

DIEREN – Zaterdag 13 augustus van 14.00 tot 16.00 uur is het Repair Café in de Oase in Dieren weer geopend. De reparateurs staan klaar om aan het werk te gaan met bijvoorbeeld een lekke fietsband, een lekkende Senseo, een broodrooster dat niet warm wordt of een computer of tablet met nukken. Alles wat onder de arm meegenomen kan worden, kan ter reparatie worden aangeboden. Wie zich vooraf meldt via info@repaircafedieren.nl krijgt een tijdslot toegewezen en hoeft niet te wachten. Een reparatie is gratis, materiaalkosten moeten zelf worden betaald. Een vrijwillige bijdrage is sowieso welkom. Zaterdag 13 augustus is er helaas geen naaister aanwezig, textielreparaties zijn dan niet mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.