Orgel en trompet spelen samen

0235638_Trompetduo_Arjan_en_Edith_Post_edt.jpg
.

BEEKBERGEN – Het orgelconcert in de Hervormde Kerk Beekbergen wordt maandag 15 augustus verzorgd door Harm Hoeve. Hij krijgt daarbij versterking van het trompetduo Arjan en Edith Post. Het concert begint om 20.00 uur en wordt afgesloten met een samenzang.

Arjan en Edith leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het conservatorium. Het muzikale echtpaar speelde in diverse symfonie- en musicalorkesten. Als trompetduo geven ze jaarlijks vele concerten door het hele land. Regelmatig zijn ze te zien in het tv-programma Nederland Zingt. Arjan is zakelijk leider van Imperial Brass en L’Orchestra Particolare. Edith geeft trompetles en is ook actief als koordirigent. Hun spel kenmerkt zich door een enerzijds warme en anderzijds krachtige toon en muzikale voordracht.
Harm Hoeve is een organist in hart en nieren die, naast het geven van soloconcerten, het heerlijk vindt om andere musici te begeleiden op ‘de koning van de instrumenten’.
De entree tot het concert in Beekbergen kost 10 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen voor 2,50 euro mee.

www.harmhoeve.nl
www.promusic.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.