Oerrr Natuur fotograferen

0235524_Natuurmonumenten_workshop_natuur_fotograferen_edt.jpg
.

Oerrr Natuur fotograferen

RHEDEN – Kinderen van 8 tot 12 jaar kunnen op woensdagen 10 en 24 augustus meedoen met een workshop natuurfotografie met smartphone of tablet. Ze leren bijvoorbeeld hoe ze een dier of plant zo in beeld kunnen brengen dat het resultaat een mooie, creatieve, gebalanceerde en interessante foto wordt. De kinderen leren een aantal ‘gouden regels’ die ze kunnen toepassen om een goede compositie te maken, leren omgaan met licht en donker in het bos en hoe ze het best een bewegend dier kunnen fotograferen. Ook worden tips gegeven over het delen van de foto’s.
De activiteit wordt gehouden bij het Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden en duurt van 14.00 tot 16.00 uur. Kinderen en hun ouders of begeleiders kunnen een kaartje kopen via www.natuurmonumenten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.