Nieuw seizoen van start bij Dorpshuis Rheden

RHEDEN – In september gaan alle activiteiten weer van start in dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden. Naast het bestaande programma staan ook nieuwe onderdelen op het programma.

Humanitas start op vrijdagmiddag 26 augustus een lotgenotengroep voor mensen die hun partner verloren hebben. Er komen acht bijeenkomsten in het dorpshuis. Opgeven kan via Samen Sterker Humanitas, bij Evert van den Brink, tel. 06-51 75 22 14. Deelname is gratis.
Dorpshuis Rheden presenteert vanaf september een gevarieerde muzikale vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur.
Er zijn geen kosten aan verbonden en de koffie en thee zijn gratis. Op 6 september staat er een herfstbingo op het programma. Er worden drie rondes gespeeld. De inloop is vanaf 13.30 uur, de bingo start om 14.00 uur. Opgeven kan tot en met 1 september bij het Incluzio Servicepunt in het dorpshuis.

Onder begeleiding van schrijfdocent Marjon Weijzen wordt elke eerste vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur ‘Schrijven in Rheden’ gehouden. Iedereen is welkom, ook voor een losse les. Deze eerste les na de zomer laten de deelnemers zich inspireren door ansichtkaarten en worden ieders schrijfwensen geïnventariseerd. Vanaf oktober leert Anneke van den Berg van Bridgeclub Willem de Zwijger iedere eerste dinsdag van de maand geïnteresseerden de regels van het spel mini-bridge. Zij doet dit van 15.00 tot 17.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en iedereen is welkom.
Dorpshuis Rheden is gevestigd aan het Meester B. van Leeuwenplein 3 in Rheden

www.dorpshuisrheden.info

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.