Nieuw cursusaanbod bij de Paperlclip

0236386_De_paperclip.jpg
.

VELP – De vrijwilligers van ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp hebben weer een nieuw programma van cursussen samengesteld. De vaste cursussen, waar altijd veel belangstelling voor is, komen weer terug. Dit zijn yoga, ontwerp je eigen tuin, kleding maken, bloemschikken, keramiek, Velpologie, kunstgeschiedenis, tekenen en schilderen, Spaans en filosofie. Maar er zijn ook enkele nieuwe cursussen toegevoegd. In het najaar start voor het eerst een cursus om een eigen website te bouwen. In vijf lessen leren deelnemers stap voor stap om een eigen website te maken en ook om deze op het internet te zetten. Veel voorkennis is niet vereist, deelnemers moeten vertrouwd zijn met tekstverwerking en een webbrowser en ze werken met hun eigen laptop. Voorafgaand aan de feestdagen in december is er een wijnproefcursus te volgen. In vier bijeenkomsten zal de oude wijnwereld het onderwerp van de avond zijn en legt de docente een verbinding tussen de theorie en de praktijk: het proeven van goede betaalbare wijnen. De Paperclip heeft als motto: Ontwikkeling, Ontmoeting en Ontspanning. Voor de ontspanning bieden zij de nieuwe cursus “Oigong” aan. Qigong is een eeuwenoude traditie uit China. Eenvoudige meditatieve bewegingen met veel herhaling en aandacht voor het lichaam vormen de basis. De bewegingen zijn zacht en natuurlijk en ontspannend voor lichaam en geest. Qigong verhoogt de vitaliteit, het lichaam wordt fitter en soepeler. Iedereen kan meedoen. inmiddels is het mogelijk om in te schrijven voor de cursussen via de website. Hier is ook meer informatie te vinden. Er is voor elke cursus een maximum aantal deelnemers. Inschrijving gaat op volgorde van aanmelding. Steeds geldt vol= vol. De meeste cursussen starten in de week van 19 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.