Meedenken over coalitieprogramma Bronckhorst

GEM.BRONCKHORST – Burgemeester en wethouders van de gemeente Bronckhorst vragen inwoners om mee te denken over het collegeprogramma.
Het nieuwe college van B en W is gestart. GBB, CDA en PvdA vormen het gemeentebestuur en hebben al een coalitieakkoord opgesteld. Dit is een belangrijk document met afspraken en uitgangspunten voor het beleid in de komende vier jaar. Dit akkoord op hoofdlijnen moet nog verfijnd worden tot een collegeprogramma. Daar willen B en W inwoners, ondernemers, verenigingen, (belangen)organisaties graag bij betrekken via vijf gebiedsgesprekken. Op maandag 29 augustus vindt het er zo’n gesprek plaats bij de Keppelse Golfclub in Hoog-Keppel van 19.00 tot 21.00 uur.
Tijdens de avonden wordt in kleine groepen het coalitieakkoord besproken met de bijbehorende thema’s en acties. Iedere deelnemer krijgt de gelegenheid om zijn/haar reactie te geven en wordt gehoord. Het is geen debatavond, maar een open gesprek, waarin de collegeleden nieuwsgierig zijn naar de meningen en ideeën van de inwoners. Na de gebiedsgesprekken gaan B en W met het collegeprogramma aan de slag. Aanmelden voor een van de bijeenkomsten kan tot 24 augustus via www.bronckhorst.nl/collegeprogramma. Het coalitieakkoord is te vinden op www.bronckhorst.nl/coalitieakkoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.