Loenen en Eerbeek strijden met drie elftallen

0235598_Voetbal1.jpg
.

LOENEN – Zaterdag 13 augustus is dé dag van het jaar voor voetballiefhebbers in Loenen en Eerbeek. Op de voetbalvelden op het Lonapark in Loenen gaan maar liefst drie elftallen van Loenermark en Eerbeekse Boys de strijd aan om de grote dorpseer. In het Lonapark is er volop gezelligheid met livemuziek van De Peppers en DJ met met Pit.
Om 13.00 uur speelt Loenermark 5 tegen Eerbeekse Boys 6. Als de gemoederen wat zijn bedaard, komt Loenermark-Oud 1 op de groene grasmat tegen Eerbeekse Boys Oud 1. Om 16.00 uur gaat het grote vuurwerk beginnen met de toppers van beide clubs. Loenermark 1 speelt dan tegen Eerbeekse Boys 1. Dan wordt uitgemaakt of Eerbeek de trofee mee naar huis mag nemen of dat deze nog een jaartje op het Lonapark blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.