Liemerse bedevaart naar Kevelaer

0235516_Maria_Kevelaer_edt.jpg
.

Liemerse bedevaart naar Kevelaer

REGIO – Op donderdag 1 september vertrekken Liemerse pelgrims met de bus naar Kevelaer. Deze tocht wordt georganiseerd door Werkgroep Kevelaer van Parochie Sint Willibrordus.
De werkgroep heeft pastoor Thanh Ta bereid gevonden om de bedevaart te begeleiden en om voor te gaan in de vieringen. Het Sint Caeciliakoor Babberich, onder leiding van Jacob Graansma, verzorgt de muziek tijdens de eucharistieverinig om 11.30 uur en duo Eltener Zweigesäng tijdens het lof om 17.00 uur. Tussen de vieringen kunnen de pelgrims deelnemen aan de Kleine of Grote Kruisweg of eigen invulling geven aan de tijd.
Deelname aan deze bedevaart kost 25 euro per persoon. Wie een misintentie opgeeft, betaalt daarvoor 5 euro. De kosten kunnen worden voldaan bij aanmelding. Aanmelden kan tot uiterlijk 18 augustus bij het Centraal Secretariaat van de Parochie Sint Willibrordus, Kerkstraat 2 in Zevenaar, tel. 0316-523468 of secretariaat@rkliemers.nl. Tijdstippen en opstapplaatsen worden later bepaald aan de hand van het aantal aanmeldingen.

J. Lemmen, tel. 06-11126019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.