Inzameling oud papier Velp-Zuid

Inzameling oud papier Velp-Zuid

VELP- Zaterdag 13 augustus halen vrijwilligers van Harmonie Unisono het oud papier op in een deel van Velp-Zuid. Het inzamelgebied is tussen de President Kennedylaan, de spoorlijn, Biljoen en de snelweg A348. Tevens wordt het papier opgehaald in de Scheldestraat, Rijnstraat, Dulkeshofstraat, Waalstraat, Maasstraat en Merwedestraat. De containers kunnen ‘s morgens voor 9.00 uur worden klaargezet met het handvat naar de straat.
De opbrengst wordt onder andere gebruikt voor het project Meer Muziek in de Klas. Hierbij maken basisschoolleerlingen kennis met verschillende muziekinstrumenten en muziekonderwijs. Ze leren over slagwerk-, koperblaas- en houtblaas-instrumenten die in een harmonieorkest bespeeld worden.

www.unisono-velp.info

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.