Ik vind: Er kan nog meer bij!

0235028_toetsenbord_0788.jpg
.

Ik vind: Er kan nog meer bij!

Oud Velp Zuid, postcode 6882, de wijk begrensd door de Kennedylaan, het spoor, de A12 en de Larensteinselaan, is zeker niet onderbedeeld als het gaat om het aantal autoreparatiebedrijven. In de Rhedense bekendmakingen van 6 juli 2022 staat onder Meldingen Activiteitenbesluit Milieubeheer te lezen dat er mogelijk nog wel eentje bij kan.
Dit alles als ultieme bijdrage aan het behoud van het woongenot en waar mogelijk hetzelfde woongenot nog te verbeteren (Structuurvisie Velp). Of, zoals te lezen staat in dezelfde Structuurvisie, dat wij, de gemeente Rheden, willen dat Velp een gezonde en veilige woonomgeving is en niet alleen als verantwoordelijkheid van ons, de gemeente Rheden, als overheid, maar ook als voorwaarde voor ons belangrijkste speerpunt een goede woonomgeving.
De Welstandsnota zegt op pagina 9 dat gemeente van mening is dat een aantrekkelijke en goed verzorgde omgeving de kwaliteit van de dagelijkse leefomgeving verhoogt.
In de Nota beheer Openbare ruimte doen we er zelfs nog een schepje bovenop, want boven alles streven we één gezamenlijk doel na in onze woongebieden: een prettig woon- en leefklimaat in alle straten, buurten en wijken in alle dorpen.
Als klap op de vuurpijl danwel kers op de taart is de gemeente Rheden in al haar wijsheid voornemens elders in dezelfde wijk bij zomaar een tankstation in te stemmen met de komst van een Fuel Car Wash, maximale capaciteit 20 auto’s per uur. Dit als extra bijdrage aan alle in de diverse nota’s hierboven genoemde superlatieven.

Henk Molenaar
Velp

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.