Iedere dag ruim 100 kinderen Loenens vakantiespel

0236517_Vakantiel2e_week2.jpg
.

LOENEN – Na een geslaagde eerste week begon maandag de tweede week van het Kindervakantiespel Loenen 2022 met een dagje vol spelmomenten. Er stond onder andere een levend memory op het programma.
Met dit jaar maar liefst meer dan 100 kinderen per dag was het weer een week vol gezelligheid en plezier. Dinsdag zijn de leiding en kinderen fanatiek begonnen met het bouwen van de hutten. Het hele plein bij De Brink was volgebouwd met hutten door de kinderen met wat steun van de leiding.
Na de bonte avond op donderdagavond met de ouders, mochten de kinderen slapen in hun zelfgebouwde hut. Dit deden ze na een spannende spooktocht door het dorp. De leiding en de kinderen kijken alweer uit naar de volgende editie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.