Groen licht voor aanleg glasvezel op bedrijventerreinen in Velp

0236266_Glasvezel_in_de_grond_leggen.JPG
.

VELP – De afgelopen periode heeft DELTA Netwerk via een uitgebreide campagne geïnventariseerd welke behoefte er is aan glasvezel op de bedrijventerreinen in Velp. Het aantal aanmeldingen is voldoende om glasvezel aan te kunnen leggen. Naar verwachting starten ZE in het derde kwartaal van 2022 met de aanleg; dit betekent dat de ondernemers en bewoners naar verwachting in het vierde kwartaal gebruik kunnen maken van glasvezelinternet.
In de woonwijken van Velp is DELTA Netwerk al gestart met de voorbereidingen om daar glasvezel aan te leggen. Nu zijn dus ook de bedrijventerreinen aan de beurt. De ondernemers en bewoners van de bedrijventerreinen ontvangen ruim voor de start van de aanleg meer informatie over de planning van de graafwerkzaamheden. Bij vragen kunnen zij terecht op de website deltanetwerk.nl/zakelijk of contact opnemen met DELTA Netwerk via 088 – 63 800 88.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.